Sibi ble kalt

«djevelunge»

Bli fastgiver

Gi månedlig

En gave på 220,- kroner gir mat og medisiner for å styrke barnet i forkant av den livreddende operasjonen.


Vennligst korriger ufullstendig informasjon ovenfor og bekreft skjemaet på nytt


Sibi ble født med dobbelsidig leppspalte. Derfor fikk hun nesten ikke i seg melk. I en periode det er så avgjørende å legge på seg, gikk hun ned i vekt. Sibi og moren hennes kjempet en daglig kamp.

Utrolig nok var det ikke den som var verst.

I nabolaget deres var det mange som mente at leppespalte skyldtes en forbannelse. De tror at moren har gjort noe galt om et barn blir født med denne fødselsskaden. Sibis mor var redd, og holdt den lille skjult innendørs. Hun fikk ikke være ute i sola og dagslyset.

Langt fra alle ville henne vel.

Da Sibis mor fikk høre at “Africa Mercy” skulle legge til kai, fikk hun det travelt. Hun gikk i heten midt på dagen hele veien til havnebyen der Sibi fikk legeundersøkelse hos Mercy Ships. Dette var Sibis siste sjanse, undernært som hun var.

Operasjonen har forandret Sibis liv helt. 

Hun kan spise og drikke som normalt nå, og er som andre barn på sin alder. Sibi har fått en framtid! Livet hennes er reddet. Er ikke dét fantastisk?

Jo, jeg vil bli fastgiver

Mercy Ships utdanner også lokale kirurger og sykepleiere slik at helsevesenet står styrket etter at sykehusskipet drar videre. Helsepersonellet om bord på sykehusskipet, deriblant nordmenn, arbeider helt gratis og betaler selv for oppholdet. Derfor kan vi tilby gratis operasjoner til mennesker som mangler det meste.

Medisiner, drift og vedlikehold av sykehusskipet koster, det også. Jo flere mennesker som vil støtte Mercy Ships generøst, jo flere liv kan vi redde for barn som Sibi i Afrikas fattigste land.

Gaven din forandrer liv. Fordi legene om bord har donert sin innsats, kostet det ikke så mye å gi Sibi fremtiden tilbake.

En operasjon koster i noen tilfeller bare 1 000 – 2 000 kroner.
Hvert bidrag hjelper:

En gave på 220,- kroner gir mat og medisiner for å styrke barnet i forkant av den livreddende operasjonen. 

En gave på 345,- kroner dekker kostnadene til bandasjer og materiell som brukes i forbindelse med operasjonen.

En gave på 660,- kroner eller mer hjelper oss å gjennomføre leppe- og ganespalteoperasjon på et barn som Somaya.

Mercy Ships gjennomfører omlag 2 300 livsforvandlende operasjoner hvert år. Dette er kun mulig med givere som deg. Dine gaver sender sykehusskipet til de aller fattigste, og du bidrar hver måned til at et barn får ny framtid.

Våre frivillige leger og sykepleiere skal utføre tusenvis av gratis operasjoner det kommende året. Vil du være med på å gjøre dette mulig?

Ja, jeg vil bli fastgiver

Du betaler for operasjonene, Ikke lønn til leger og sykepleiere.

De jobber frivillig!

Din gave gir håp og fremtid til noen av verdens fattigste.

─ Jeg har hatt gleden av å høre om en uvanlig gruppe mennesker fra hele verden som viser unik medfølelse i sin tjeneste for menneskeheten. Disse mennesker setter en spesiell standard. De betaler for å arbeide, stikk i strid med normen. Med støtte fra andre reiser de hjemmefra for å tjene ekstremt fattige mennesker i Afrika.

Nelson Mandela

Sørafrikansk jurist, frigjøringsleder og politiker

─ Når mennesker kommer til ”Africa Mercy” og kan se igjen etter en grå stær-operasjon, eller når en kvinne får kirurgisk hjelp etter mange år med inkontinens, tenker de jeg trodde ikke dette var mulig. Behovet er enormt og pasientkøen virker endeløs. Hver gang blir jeg berørt av at så mange pasienter har alvorlige medisinske problemer.

Gary Parker

Sjefslege, spesialist, rekonstruerende ansiktskirurgi

Sammen gir vi livreddende kirurgi til verdens glemte fattige.

Jeg vil bli fastgiver

Gi månedlig

En gave på 220,- kroner gir mat og medisiner for å styrke barnet i forkant av den livreddende operasjonen.


Vennligst korriger ufullstendig informasjon ovenfor og bekreft skjemaet på nytt

Mercy Ships bruker sykehusskip, der mannskap og helsepersonell jobber gratis, for å gi håp og gratis kirurgisk hjelp til mennesker i lavinntektsland uten tilgang til et fungerende helsevesen.

Powered by Cornerstone